Wie Zijn We? Wat Doen We?

Sind 1942 is KSA Runkst een supertoffe jeugdbeweging voor jongens en meisjes in Runkst, Hasselt. We bestaan uit een tachtigtal leden tussen 6 en 18 jaar en komen elke zaterdag samen om spelletjes te spelen, van stadsspelen tot bosspelen, tot knutselen en nog veel meer. Daarnaast organiseren we en nemen we deel aan tal van andere activiteiten met als hoogtepunt van het jaar het tentenkamp in de zomervakantie, waar elke KSA’er vol verlangen naar uitkijkt.

Onze leden zijn verdeeld in 6 groepen, van jong naar oud: piepers, piep-rojo's, rojo’s, knim, sjo en herkim. De jongste 3 groepen, ook wel de -12, hebben activiteit van 13h30 tot 16h. De oudste 3 groepen, of de +12, hebben activiteit van 16h30 tot 19h.
Het lidgeld bedraagt €55 per jaar.

Van onze leden wordt verwacht dat ze hun uniform dragen op zowel activiteiten als op kamp. Dit is  een rood (-12) of blauw (+12) sjaaltje en een KSA pull en/of T-shirt. Dit kan allemaal gekocht worden aan de lokalen van de KSA vlak voor of na de activiteit. (sjaaltje= €3, pull= €25 en T-shirt= €13)


Indien je meer wilt weten, kijk gerust wat verder rond op onze website, of contacteer iemand van de leiding.