Nieuwe lokalen

Update over onze langverwachte nieuwe lokalen!

Afgelopen dinsdag werd de eerste stap naar onze nieuwe lokalen gezet, letterlijk. Er was namelijk een persmoment rond de 'eerste steenlegging'. Wij werden, samen met de andere verenigingen waarmee we het gebouwencomplex zullen delen, uitgenodigd om mee te komen kijken. Alles zag er veelbelovend uit en ze schatten dat we rond december 2022 in onze gloednieuwe lokalen kunnen intrekken.

We kijken samen met jullie enorm uit naar dit moment!

Wil je meer betrokken worden bij de inrichting en praktische kant van onze nieuwe lokalen? Dan mag je altijd een mailtje sturen naar ons sturen met daarin je naam en de naam van je kind. Zo creëren we een soort van comité, waar wij als leiding beroep op kunnen doen. Aarzel dus niet om een mailtje te sturen!

Voor wat meer info over het project kan je op deze link klikken. https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Farchitectura.be%2Fnl%2Fprojecten%2F37953%2Fnieuwe-jeugdlokalen-runkst%3Ffbclid%3DIwAR0JyysRzrXhdpNgMupnj1Am5prsqTdTtnv8pyfo138n9jMqud5xs-stNVw&h=AT3qFyy54qA_VKyzkVkaaW4Tw-4cWaGsBK2kBpoAfD1wdyVOYydYqXVkHLboEFsxltoPBxgF9ix3Itxasxyfx8qnHlGbH6U5vvbvoYnLxIaZ33vCb_jgacjNbX8lUjy7D2-gDA

Groetjes 

De leiding